Solden bij WVvG Deco. 15% korting op ons hele gamma en 20% op de categorie Kerst automatisch verrekend in de productprijs van 25/01 t.e.m 31/01/2024

Lanceringsactie!

We vinden het su-per-spannend om onze webshop te lanceren. Omdat we erg verheugd zijn om jou als klant te mogen verwelkomen, hebben we voor jou een leuke actie om aan deel te nemen. 

Het opzet is simpel:

Je vindt op deze pagina jouw unieke link die je gemakkelijk via social media of email kan versturen. Verstuur jouw unieke link naar één van je familieleden of vrienden.  Wanneer zij een aankoop doen in onze webshop, ontvang jij daar een kortingsbon voor van 5 euro. 

Je kan ook je code versturen (tweede groene vak). Wanneer iemand een aankoop doet en deze code gebruikt tijdens het afrekenen, ontvang jij je korting.

Beperkingen? 

Je kortingscode is geldig bij een aankoop van minimaal 50 euro en je kan geen kortingsbonnen combineren in dezelfde bestelling. Verder is er geen beperking. Je mag zoveel reclame maken en kortingsbonnen innen als je wil.

Verdien geld door onze webshop aan te bevelen

Om mee te doen met deze actie dien je een account aan te maken of in te loggen op deze website. Je kan dit doen via deze link.