MOEDERDAG: 20% korting op heel de webshop, enkel geldig op artikelen op voorraad!

Over ons

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom!

Dank voor het bezoeken van onze website.

Graag geven wij u een inkijk in wie wij zijn.

Sinds 2007  is WVvG actief in de bouw. Door de jaren heen zijn wij al snel een begrip geworden in de bouwwereld met betrekking tot gyprocwerken,  omdat wij onze klanten steeds op de eerste plaats zetten en zo trachten om tot het goede gevraagde resultaat te komen.

Onze passie voor ondernemen heeft ons ertoe aangezet onze nieuwe webshop in interieur-en decoratiespullen tot leven te roepen.  Hierbij is WVvG-Deco geboren!

Bij WVvG-Deco kan je terecht voor originele en exclusieve binnenhuisdecoratie!

Ben je op zoek naar een mooie vaas, een leuke schaal, een handig keukenartikel of een Gift-geschenk voor jezelf of een ander die je lief hebt… dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Allerlei kleine interieurspullen in hout en allerhande eigen ontwerpen meubilair in hout worden  geproduceerd in ons  atelier, vervaardigd door de zaakvoerder zelf. (meubelmaker van opleiding)

Geen tijdverlies door drukke winkelstraten en lang aanschuiven aan de kassa!

Dat bepaalde artikel of leuke geschenk, kan je gewoon vinden vanuit je luie zetel met een wijntje in de hand en LETS SHOP ONLINE!  NO STRESS 😊

WVvG-Deco heeft een hart vol liefde voor interieur, decoratie, mooie design en een eigen productie allerlei in Hout. 

Hou jij net als ons om van je huis een sfeervolle thuis te maken met mooie kwalitatieve interieurspullen, dan moet je vast en zeker verder een kijkje nemen!

We wensen jullie een fijne reis doorheen onze webshop en hopen jullie ook snel bij ons klantenbestand te mogen toevoegen.

Vriendelijk groeten team WVvG

 Winand & An

Contactgegevens

WVvG Deco

Bedrijvencentrum SPELVER 2
Bremakker 33
3740 Bilzen

info@wvvg-deco.be

ondernemingsnummer: 0823476847

KBC:735-0255385-69

IBAN: BE71 7350 2553 8569

BIC: KREDBEBB